Kinderfeestjes

Als je kind jarig is wil je er natuurlijk een onvergetelijke ervaring van maken. En dat kan ook gewoon thuis. Met behulp van leuke en originele aankleding tover je je huis en tafel om in een echte feestlocatie. Bedenk leuke spelletjes en bezigheden rondom dit thema en je hebt een superorigineel kinderfeest te pakken. Moeite met het bedenken van aankleding, gadgets of spelletjes rondom een thema? Op deze site een aantal draaiboeken inclusief handige printables om te gebruiken. Voor 2 euro kun je deze draaiboeken downloaden voor de gezelligste feestjes. Inclusief tips voor de leukte accessoires.

Piratenfeest
Stoere piraten zijn nergens bang voor. Onverschrokken gaan ze op pad om de schat te zoeken. Maar voordat deze gevonden kan worden dient eerst de outfit en de maag goed gevuld te zijn. Daarna zullen ze moeten oefenen om de beste piraten van de zeven zee├źn te worden. Uiteindelijk gaat de schattenjacht beginnen.

Ninjago party

Wat is er nu leuker dan Lego? Urenlang bouwen en je fantasie laten werken. Op het schoolplein speelden de mannen al een tijdje Ninjago… dat leek mij een goed idee voor een kinderfeest. Ondanks het feit dat mijn zoon in november jarig is, besloot ik toch naar het bos te gaan voor een echte Ninjago uitdaging. Download heir het draaiboek, inclusief traktatie ideetjes en handige sjablonen.